27. mars 2009

Aamot sjokkert over VGs klubbleder - Medier - Kampanje.com

Aamot sjokkert over VGs klubbleder

Klubblederen for journalistene i VG, Anne Lise von der Fehr, uttrykte fredag sin skuffelse over konsernsjef Kjell Aamots innstilling overfor papiravisene. Ifølge von der Fehr har Aamot gang på gang spådd papiravisene og betalingsavisenes bortgang.

- Nå trenger vi en konsernsjef som forstår kvalitetsjournalistikk. Vi mener det er helt vesentlig for Schibsted å satse på det, og kvalitetsjournalistikk finner du fortsatt kun på papir og ikke på nett, sier von der Fehr til E24.

Konsernsjefen blir målløs når han hører uttalelsen om at kvalitet kun finnes i papiravisene.

- Oi, sa hun virkelig det? Det var interessant, for å si det mildt. Jeg er selvfølgelig dypt uenig med klubblederen for journalistene i VG. Det høres ut som von der Fehr har lært av meg, hun mener vel jeg er for krass i vendingene og slenger for mye med leppa, og nå svarer hun med å slenge med leppa tilbake, sier Aamot og legger til:

- Det er ingen tvil om at endel journalistikk i trykte medier er helt suveren og det er mange dyktige gravende journalister i papiravisene, men selvfølgelig er det like god kvalitet på nett og vel så det. Det er en svært spesiell uttalelse fra en klubbleder for alle journalistene i VG, sier Aamot til E24.
 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket