17. september 2006

- Noen vil bli skuffet
21 kringkastere har fått invitasjon til å forhandle om plasser på det digitale bakkenettet med NTV Pluss. Men ikke alle vil få plass på de 18 til 20 kanalene som vil bli lansert i første runde.

Etter det NA24 Propaganda forstår er det både nasjonale og internasjonale interessenter som har fått invitasjon fra NTV Pluss. Tidligere har selskapet sagt at de ønsker en norsk profil, noe de holder fast ved.

Dersom vi ser nærmere på de norske tv-aktørene, vil samtlige presentere flerkanal pakker i sine tilbud til NTV Pluss. I skrivende stund forbereder kringkasterne sine forslag som de vil presentere når forhandlingene begynner i oktober.

TV 2 har allerede tre kanaler i og med at selskapet lanserer sin filmkanal denne helgen. I tillegg vil trolig TV 2 Nyhetskanalen være på lufta før nyttår.

Fra Viasat kan det komme opptil flere tilbud. Det er spesielt TV3 NTV Pluss ønsker seg, men også andre kanaler som ZTV, TV1000 og SportN kan være aktuelle for Viasat å tilby. Også Viasat prosjekterer nye kanaler, deriblant en ny underholdningskanal med navnet TV4.
 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket