28. juni 2007

Klart for prisras p�WiFi-tilgang - teleavisen.no

Klart for prisras på WiFi-tilgang
Neste uke lanserer Boingo Wireless, en amerikansk operatør av trådløse bredbåndsoner med partnere over hele kloden, fastpris på WiFi-tilkobling uansett hvor kunden befinner seg. The Cloud, som samarbeider med Telenor, sier de kommer med lignende abonnementer til høsten.

Boingo er først ute og legger dermed et prisnivå som andre operatører må forholde seg til: 29 euro (232 norske kroner) måneden. Telenor tilbyr gjennom en annen internasjonal partner, WeRoam, en månedsspris på 900 kroner, og det til et nettverk med bare en tredel (38 000) så mange soner som Boingo (over 100 000).

Tilbudet er ment for dem som reiser mye og trenger rask bredbåndsforbindelse hvor som helst, altså først og fremst bedriftskunder. - Vår målgruppe er "globetrotting international travellers" (sic), sier Boingo-boss David Hagan til New York Times.

WiFi-sonene finnes derfor best utbygget på flyplasser, jernbanestasjoner, forretningshoteller etc. Her har man til nå vært henvist til en rekke forskjellige tilbydere med forskjellige abonnementer og innloggingsprosedyrer
 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket