20. oktober 2008

Internett gj�r deg ikke asosial - mobilen.no

Internett gjør deg ikke asosial

En undersøkelse gjort av amerikanske Pew Internet & American Life Project. viser at Internett slett ikke er asosialiserende. Derimot deler vi nettopplevelser med hverandre og gjør surfing til en sosial affære. Undersøkelsen viser at Internett er en viktig del av vårt hverdagsliv, men det er ingen grunn til å bekymre seg for at familiemedlemmene skal miste kontakten på grunn av nettbruk eller annen moderne teknologi.

- Noen analytikere har bekymret seg for at ny teknologi kan skade familielivet, men vi ser at teknologien åpner for nye former for kommunikasjon og sosialt samvær, sier Tracy Chapman, ansvarlig for undersøkelsen, i en pressemelding.

Undersøkelsen viser at over 50 prosent av nettbrukere som bor med kone eller mann og har ett barn eller flere, deler nettopplevelser flere ganger i uken. Ytterligere 34 prosent oppgir at de gjør dette av og til. 11 prosent av de som deltok i undersøkelsen mener derimot at Internett og annen ny teknologi har medført at familielivet ikke er like tett som tidligere
 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket