10. februar 2006

Selbekk beklager trykkingen
- Jeg henvender meg personlig til det muslimske miljø for å si at jeg er lei meg for at deres religiøse følelser er krenket gjennom det vi gjorde da vi den 10. januar i Magazinet publiserte en faksimile av de danske tegningene fra Jyllands-Posten. Det var aldri vår hensikt å såre noen, sa Selbekk på pressekonferansen som inkluderingsminister Bjarne Håkon Hanssen (Ap) hadde innkalt til.

- Det er også riktig av meg i dag å innrømme at jeg, som redaktør, ikke fullt ut forsto hvor sårende publiseringen av faksimilen var. Det vil jeg i dag gjerne beklage. Jeg beklager dypt at dere som muslimer har fått deres religiøse følelser såret gjennom det vi har gjort, sa Selbekk, henvendt til lederen av Islamsk Råd Norge, Mohammed Hamdan, som også var til stede på pressekonferansen.
 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket